Onderhoud en reparatie

Regulier onderhoud werkt kostenbesparend

Onderhoud en reparatie; een grote groep autobezitters laat essentiële onderdelen van de auto, zoals banden en remmen, alleen vervangen als het echt niet anders meer kan. Door een onderhoudsbeurt over te slaan besparen ze inderdaad eenmalig kosten. Maar als slijtage niet tijdig wordt gesignaleerd, kan dat tot dure reparaties en extra kosten leiden. Als de remblokken bijvoorbeeld helemaal versleten zijn, kunnen ze de remschijven zo hebben aangetast dat ook die vervangen moeten worden. Daarnaast kunnen niet goed functionerende remmen en schokdempers of gladde banden tot verkeersonveilige situaties leiden. Automobilisten die op versleten banden rijden riskeren bovendien een forse boete: vier versleten banden kosten maar liefst 300 euro.

Kies voor vakmanschap

Regelmatig onderhoud is een verstandige keuze. Net als de keuze voor Van der Horst voor onderhoud en controle. Van der Horst staat voor kwaliteit en service. Van der Horst werkt uitsluitend met goed opgeleide monteurs, die bovendien regelmatig worden bijgeschoold. Hierdoor zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen ze iedere auto onderhouden.

Eerlijke en transparante prijzen

Van der Horst is aangesloten bij Vakgarage en Profile. Bij Van der Horst betaalt u een eerlijke prijs en dat is bijna altijd ook een scherpe prijs. Als groep koopt van der Horst originele en A-merk onderdelen in. U profiteert mee van de besparing die dat oplevert. De prijzen van Van der Horst zijn transparant.

Op www.vakgarage.nl/werkplaatsafspraak kunt u gemakkelijk en snel onze prijzen voor onderhoud en reparaties opvragen. Mocht er tijdens een keuring of onderhoud een eventuele reparatie nodig zijn, dan ontvangt u altijd vooraf een prijsopgave. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Voor de dealerbedrijven van Van der Horst geldt het tarief dat landelijk is vastgesteld en voorgeschreven door Ford Nederland