APK IN Leeuwarden

Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Van der Horst Leeuwarden uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer Van der Horst Leeuwarden geen bijzonderheden vindt, dan kan u binnen no time weer met een goedgekeurde auto het pand uitrijden. Dit betekent dat u in onze wachtruimte met een kopje thee of koffie rustig op de inspectie kan wachten.

Afspraak maken


Bij Van der Horst Leeuwarden kost de APK u slechts 29,95 all in.

Er zijn weinig garages in Leeuwarden die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

Contact?

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Leeuwarden en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice. Bent u op zoek naar een transparante garage voor uw APK in Leeuwarden? Kom dan langs Alexander Cohenwei 1 in Leeuwaren (Friesland). Of neem contact op via mail info@vanderhorstautogroep.nl of bel naar 058 2333 444.