Over ons

Autobedrijf Van der Horst Leeuwarden is al méér dan 30 jaar een toonaangevend familiebedrijf in Leeuwarden en omgeving. Klanten kennen ons als een professionele en veelzijdige dienstverlener in mobiliteit. U kunt bij ons voor alle werkzaamheden op autogebied terecht. Denk hierbij aan APK, onderhoud en diverse reparaties. Van oudsher zijn wij gespecialiseerd in Ford. Maar ook andere merken auto’s zijn welkom bij Autobedrijf Van der Horst.

Wij onderhouden of repareren uw auto uiteraard vakkundig en volgens fabrieksspecificaties met BOVAG-garantie. We maken daarbij gebruik van moderne diagnose-apparatuur. Hiermee zorgen wij als BOVAG garage goed voor het onderhoud en de reparatie van uw personenwagen, bedrijfswagen en/of camper.

Wij streven naar een snelle, vakkundig, professioneel en klantvriendelijke werkwijze. Goed opgeleid personeel, kwalitatief goed gereedschap en een fantastische werkruimte zijn hierin onmisbaar. Daarom zorgen wij ervoor dat onze medewerkers actief worden bijgeschoold, om iedere auto te kunnen onderhouden.

U kunt uw auto en/of bedrijfswagen niet lang missen. Ook dat snappen wij. Wij bieden bij het uitvoeren van een APK, onderhoudsbeurt of reparatie dan ook altijd een oplossing op maat. 

onderhoud-alle-merken-leeuwarden

Occasions

Op zoek naar occasions in Leeuwarden, Friesland? Bij Autobedrijf Van der Horst vindt u betrokken medewerkers. Echte vakmensen die u graag verder helpen in uw zoektocht naar een nieuwe of tweedehandse (occasion) auto.

U bent bij ons aan het juiste adres voor scherp geprijsde fraaie personenauto’s en bedrijfswagens.