Auto Onderhoud

Wilt u uw Auto laten onderhouden in Leeuwarden, Friesland? Als auto-eigenaar wilt u het beste uit uw auto halen. Dat kan alleen door met regelmaat langs de garage te komen voor auto onderhoud. Bij Autobedrijf Van der Horst Leeuwarden bieden we alleen vakkundig en professioneel auto onderhoud aan. Met onze onderhoudsbeurt gaat u veilig de weg op én verlengt u de levensduur van uw auto. Dus geen onverwachte pech onderweg en geen hoge reparatiekosten nadien. 

Bij Autobedrijf van der Horst Leeuwarden onderhouden we alle merken en type auto’s, dus ook het onderhouden van uw elektrische voertuig. Bij onze garage kunt u rekenen op uitstekende service, transparantie, kwaliteit, garantie en scherpe tarieven.

Auto Onderhoud &Service

Aanvullende diensten van Van der Horst Leeuwarden

Waarom uw auto laten onderhouden door Autobedrijf Van der Horst Leeuwarden?

Kiest u voor het onderhouden van uw auto bij Autobedrijf Van der Horst Leeuwarden, dan onderhouden wij uw auto zo goed en efficiënt mogelijk. Autobedrijf Van der Horst is een BOVAG autobedrijf met goed opgeleide vakmonteurs die beschikken over de juiste (technische) kennis en apparatuur.

Voordelen Autobedrijf Van der Horst

  • Optimale transparantie door het digitaal diagnoserapport
  • Goed opgeleide en vakkundige Monteurs
  • Gecertificeerde auto monteurs
  • Al méér dan 30 jaar een ervaren en betrouwbaar autobedrijf
  • BOVAG Autobedrijf
  • Ook voor onderhoud van uw camper en bedrijfswagen
  • Onderhoud aan uw auto voldoet aan de strikte fabrieksvoorschriften om uw veiligheid en comfort te garanderen
  • Combineer de kleine of grote onderhoudsbeurt met de APK-Keuring en bespaar tijd & geld
  • Onze klanten waarderen ons met een 9,7!

Kosten van Auto Onderhoud bij Van der Horst Leeuwarden

De kosten van auto onderhoud lopen uiteen. Dit is uiteraard afhankelijk van het type en de leeftijd van de auto, het aantal uit te voeren werkzaamheden. Autobedrijf Van der Horst werkt met een digitaal diagnoserapport.

Uw bedrijfswagen laten onderhouden in Leeuwarden?

Bedrijfswagens kunt u ook laten onderhouden bij Van der Horst Leeuwarden.

Voor bedrijfswagens is het onderhoud meestal intensiever dan voor personenauto’s, vanwege de zwaardere belasting en het intensievere zakelijke gebruik. Door die factoren is het vaak extra belangrijk om regelmatig onderhoud uit te laten voeren om de bedrijfswagen en/of het wagenpark. Zo blijft uw bedrijfswagen en/of wagenpark in topconditie.

Tip voor uw planning: kies ervoor uw onderhoud in uw vakantie uit te laten voeren. Zo hoeft uw auto niet specifiek stil te staan, tijdens werk- en/of klusperiodes.

Uw Camper laten onderhouden in Leeuwarden?

Naast personenauto’s en bedrijfswagens, kunt u ook uw camper laten onderhouden bij Van der Horst. Het onderhoud omvat niet alleen het vervangen van filters en vloeistoffen, maar ook het controleren van de airconditioning, koel- en verwarmingssystemen, brandstoftank, remmen, ophanging en andere belangrijke onderdelen.

Plan binnen één minuut online uw afspraak bij Autogarage Van der Horst!

Universeel Autobedrijf Van der Horst heeft de kennis en expertise in huis om voor alle merken auto's vakkundig auto onderhoud en auto reparaties uit te voeren.