Auto lease

Op zoek naar auto lease in Leeuwarden, Friesland? Bij Autobedrijf Van der Horst Leeuwarden kun je zorgeloos genieten van een nieuwe auto zonder grote investeringen.

Wat is een auto leasen?

Wilt u in een gloednieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor een auto leasen via Autobedrijf Van der Horst Leeuwarden in Friesland. U beslist zelf de hoogte van uw aanbetaling die u kunt doen door inruil van uw huidige auto bij Autobedrijf Van der Horst Leeuwarden. Een slottermijn in uw leasecontract behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is een restantbetaling aan het einde van de contractduur die volledig gelijk is aan de vooraf ingeschatte restwaarde van de auto. Hierdoor hoeft u de waarde van de auto niet volledig af te lossen. Uw maandbedrag zal hierdoor aanzienlijk lager uitvallen.

Voordelen van auto lease bij Autobedrijf Van der Horst Leeuwarden

 • Compleet uitgeruste auto, voor een vast maandbedrag
 • Inclusief Pechhulp: Uw wegenwacht abonnement kan worden opgezegd
 • Standaard met schadeverzekering voor inzittenden
 • Geen maximum leeftijd of minimum aantal jaar uw rijbewijs
 • Indien gewenst wordt de auto gratis thuis bezorgd
 • Onderhoud inbegrepen                                                              
Bedrijfswagens-vdhorst

Zakelijk Leasen

Bent u op zoek naar een flexibele en kostenefficiënte oplossing voor uw bedrijfsvoertuigen? Zakelijk lease biedt u de mogelijkheid om te profiteren van de voordelen van het leasen van voertuigen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over eigendom, onderhoud en andere bijkomende kosten. Met zakelijk lease kunt u zich volledig richten op uw kernactiviteiten, terwijl u geniet van een modern en up-to-date wagenpark. Lease is een interessante financieringsvorm voor ondernemers en zzp’ers, omdat u kunt investeren zonder dat dit direct invloed heeft op uw liquiditeit.

Voordelen van zakelijk leasen

Bij zakelijk lease huurt u als ondernemer een auto, bestelwagen of ander bedrijfsvoertuig voor een overeengekomen periode. Dit geeft u de flexibiliteit om uw wagenpark aan te passen aan de behoeften van uw bedrijf, zonder grote investeringen vooraf. Of u nu een startende onderneming bent of een gevestigde speler in de markt, zakelijk lease biedt u de mogelijkheid om uw voertuigenpark efficiënt te beheren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Autobedrijf Van der Horst Leeuwarden?

Private Lease

Je privéauto leasen via Autobedrijf Van der Horst in Leeuwarden, Friesland: zorgeloos autorijden voor een vast maandbedrag.

Voordelen van private Lease

Wilt u in een gloednieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor Van der Horst Private Lease van Autobedrijf Van der Horst. U heeft geen onverwachte kosten meer en u hoeft alleen nog maar de benzine te betalen. Onze garage zorgt voor al het onderhoud! En mocht u pech krijgen, de pechhulp is inbegrepen.

Zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand Inclusief verzekeringen, wegenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp, het kan bij Autobedrijf Van der Horst.

ford-vdhorst-privatelease

Occasions

Naast het onderhouden en repareren van uw auto, bedrijfswagen of camper verkopen wij ook jonge occasions. Bent u opzoek naar een nieuwe occasion? Wij denken en zoeken graag met u mee. Door ons jarenlange dealerschap zijn wij gespecialiseerd in Ford. Uiteraard kunt u met welk merk auto bij ons terecht!Naast het onderhouden en repareren van uw auto, bedrijfswagen of camper verkopen wij ook jonge occasions. Bent u opzoek naar een nieuwe occasion? Wij denken en zoeken graag met u mee. Door ons jarenlange dealerschap zijn wij gespecialiseerd in Ford. Uiteraard kunt u met welk merk auto bij ons terecht!

Waarom Autobedrijf Van der Horst in Leeuwarden, Friesland?

 • Al méér dan 30 jaar een ervaren en betrouwbaar
 • Onze klanten waarderen ons met een 9,7!
 • Goed opgeleide en vakkundige Monteurs
 • Erkend BOVAG Autobedrijf
 • Ook voor campers en bedrijfswagen
 • Onderhoud aan uw auto voldoet aan de strikte fabrieksvoorschriften om uw veiligheid en comfort te garanderen