Grote beurt in Leeuwarden

Op zoek naar een Grote Beurt voor uw auto in Leeuwarden , Friesland? Bij Autobedrijf Van der Horst in Leeuwarden bieden we alleen vakkundig en professioneel auto onderhoud aan.

Waarom een Grote beurt uit laten voeren door Autobedrijf Van der Horst?

Het advies is altijd om uw auto periodiek te laten controleren. Bij een moderne auto is één onderhoudsbeurt per jaar voldoende, afhankelijk van de kilometerstand. Een wat oudere auto, heeft wat vaker auto onderhoud nodig. U kunt de volgende vuistregels hanteren of in uw onderhoudsboekje kijken.

  • Geen verrassingen: bij reparaties altijd eerst een prijsopgave
  • Ervaren & Betrouwbaar Autobedrijf sinds 1981
  • Altijd vervangend vervoer beschikbaar
onderhoud-alle-merken-leeuwarden

Onderhoud voor alle automerken

Als auto-eigenaar wilt u het beste uit uw auto halen. Dat kan alleen door met regelmaat langs de garage te komen voor auto onderhoud. Dit onderhoud bestaat doorgaans uit een grote en kleine beurt. Bij Autobedrijf Van der Horst Leeuwarden onderhouden we alle merken en type auto’s. U kunt dus ook voor het onderhouden van uw bedrijfswagen, camper of elektrische voertuig bij onze auto garage terecht.

Staat uw merk er niet tussen, geen probleem! Autobedrijf Van der Horst Leeuwarden heeft de kennis en expertise in huis om voor alle merken auto’s een vakkundige beurt uit te voeren in onze garage.

Verschil tussen grote en kleine onderhoudsbeurt voor uw auto

Met een grote onderhoudsbeurt kunt u erop vertrouwen dat uw auto in de best mogelijk staat verkeert. We vervangen de olie en filters, vullen de vloeistoffen bij en er wordt een complete controle uitgevoerd. Daarnaast controleren we de punten van de kleine onderhoudsbeurt. De olie wordt ververst en we controleren uw auto op tientallen punten. Meer weten over de controlepunten? De medewerkers van Autobedrijf Van der Horst Autogroep staan u graag te woord.

APK-en-onderhoud

Wanneer onderhoudsbeurt uit laten voeren?

Het advies is om een grote onderhoudsbeurt na iedere 30.000 km uit te laten voeren. Of in ieder geval elke twee jaar een grote onderhoudsbeurt. Wanneer voor je auto geen flexibele onderhoudsintervallen gelden, wordt de grote beurt elke twee jaar geadviseerd.

Zorgeloos auto rijden met het Van der Horst Onderhoud Plan

Het Auto Onderhoud Plan van Autobedrijf Van Der Horst Leeuwarden is een functioneel, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk onderhoudsplan voor uw auto. Hierbij zijn ‘kosten besparen op het onderhoud’ en ‘de betrouwbaarheid van de auto te behouden’ de belangrijkste uitgangspunten.

remmeninspectie-leeuwarden

Wat doen wij bij een Grote beurt?

Bij een grote onderhoudsbeurt worden:

  • de motorolie, de oliefilter, de interieurfilter en – bij een benzinemotor – de bougies vervangen,
  • ook worden de koelvloeistof en remvloeistof ververst,
  • en worden de overige vloeistoffen zo nodig op peil gebracht.

Verder is de uitgebreide inspectie een belangrijk onderdeel van de grote beurt, waarbij eventuele aankomende mankementen in een vroegtijdig stadium kunnen worden opgespoord.

Kosten van de Grote Beurt bij Van der Horst Leeuwarden

De kosten van auto onderhoud lopen uiteen. Dit is uiteraard afhankelijk van het type en de leeftijd van de auto, het aantal uit te voeren werkzaamheden. Over het algemeen neemt de grote beurt relatief veel tijd in beslag, vandaar dat deze duurder is dan een kleine beurt.

APK-en-onderhoud

Klant ervaringen Autobedrijf Van der Horst Leeuwarden

Goede bereikbaarheid (telefonisch) en royale plek om de auto te brengen en op te halen, keurige ontvangst, belletje wanneer de auto klaar is. Alles helder. Goede koffievoorziening, alleen de Telegraaf mag van mij van tafel. – Cees

Grote Beurt voor Uw bedrijfswagen?

Bedrijfswagens kunt u ook laten onderhouden bij Van der Horst Leeuwarden in Friesland. Vooral voor een bedrijfswagen is een periodieke onderhoudsbeurt van groot belang, omdat deze natuurlijk intensiever wordt gebruikt. Met een periodieke kleine beurt blijft uw bedrijfswagen en/of wagenpark in topconditie.

Groot onderhoud voor Uw Camper?

Naast personenauto’s en bedrijfswagens, kunt u ook uw camper laten onderhouden bij Autobedrijf van der Horst Leeuwarden, Friesland. Een grote onderhoudsbeurt van je camper wordt eens per twee jaar aangeraden. Met een goede onderhoudsbeurt worden tijdige gebreken geconstateerd en worden onveilige situaties voorkomen. Heb je vorig jaar een kleine beurt aan je camper gehad? Dan is het een aanrader om dit jaar voor een grote beurt uit te voeren.

Tijdens een grote beurt van de camper worden alle inspectiepunten aandachtig nagekeken door een van onze vakkundige monteurs. Hierbij vindt er onderhoud plaats volgens het fabrieksschema. Alle filters worden vervangen en vloeistoffen worden gecontroleerd.

Camperonderhoud-vdHorst