Kleine beurt in Leeuwarden

Op zoek naar een kleine beurt voor uw auto in Leeuwarden, Friesland? Bij Autobedrijf Van der Horst in Leeuwarden bieden we vakkundig en professioneel auto onderhoud aan.

Waarom een kleine beurt uit laten voeren door Autobedrijf Van der Horst?

Het advies is altijd om uw auto periodiek te laten controleren. Bij een moderne auto is één onderhoudsbeurt per jaar voldoende, afhankelijk van de kilometerstand. Een wat oudere auto, heeft wat vaker auto onderhoud nodig.

  • Geen verrassingen: bij reparaties altijd eerst een prijsopgave
  • Ervaren & Betrouwbaar Autobedrijf sinds 1981
  • Altijd vervangend vervoer beschikbaar

Onderhoud voor alle automerken

Als auto-eigenaar wilt u het beste uit uw auto halen. Dat kan alleen door met regelmaat langs de auto garage in Leeuwarden te komen voor auto onderhoud. Dit onderhoud bestaat doorgaans uit een grote en kleine beurt. Bij universeel Autobedrijf Van der Horst onderhouden we alle merken en type auto’s. U kunt dus ook voor het onderhouden van uw bedrijfswagen, camper of elektrische voertuig bij onze garage in Leeuwarden terecht.

Staat uw merk er niet tussen, geen probleem! Autobedrijf Van der Horst Leeuwarden heeft de kennis en expertise in huis om voor alle merken auto’s een vakkundige beurt uit te voeren.

onderhoud-alle-merken-leeuwarden

Wanneer onderhoudsbeurt uit laten voeren?

U kunt de volgende vuistregels hanteren of in uw onderhoudsboekje kijken. Het advies is om een kleine onderhoudsbeurt na iedere 15.000 km uit te laten voeren. Of in ieder geval elk jaar een kleine onderhoudsbeurt.

Wat doen wij bij een Kleine beurt?

De traditionele kleine beurt omvat:

  • Het verversen van de olie en het oliefilter,
  • Worden andere vloeistoffen bijgevuld,
  • Wordt de auto op een aantal punten geïnspecteerd, zodat slijtage tijdig kan worden opgemerkt.

Zorgeloos auto rijden met het Van der Horst Onderhoud Plan

Het Auto Onderhoud Plan van Autobedrijf Van Der Horst is een functioneel, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk onderhoudsplan voor uw auto. Hierbij zijn ‘kosten besparen op het onderhoud’ en ‘de betrouwbaarheid van de auto te behouden’ de belangrijkste uitgangspunten.

APK-en-onderhoud

Kosten van de Kleine Beurt bij Van der Horst Leeuwarden

De kosten van auto onderhoud lopen uiteen. Dit is uiteraard afhankelijk van het type en de leeftijd van de auto, het aantal uit te voeren werkzaamheden. Autobedrijf Van der Horst werkt met een digitaal diagnoserapport.

Klant ervaringen Autobedrijf Van der Horst Leeuwarden

Goede bereikbaarheid (telefonisch) en royale plek om de auto te brengen en op te halen, keurige ontvangst, belletje wanneer de auto klaar is. Alles helder. Goede koffievoorziening, alleen de Telegraaf mag van mij van tafel. – Cees
bedrijfswagen-onderhoud-leeuwarden

Kleine Beurt voor Uw bedrijfswagen in Leeuwarden?

Bedrijfswagens kunt u ook laten onderhouden bij Autobedrijf van der Horst Leeuwarden. Vooral voor een bedrijfswagen is een periodieke onderhoudsbeurt van groot belang, omdat deze natuurlijk intensiever wordt gebruikt. Met een periodieke kleine beurt blijft uw bedrijfswagen en/of wagenpark in topconditie.

Klein onderhoud voor Uw Camper in Leeuwarden?

Naast personenauto’s en bedrijfswagens, kunt u ook uw camper laten onderhouden bij Autobedrijf van der Horst Leeuwarden. Tijdens de kleine beurt worden alle werkzaamheden verricht die eventuele onveilige situaties kunnen voorkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het controleren en corrigeren van de bandenspanning, het vervangen van de motorolie en het oliefilter; en het controleren van de verlichting en wielophanging.

Het advies is om dit zeker elk jaar te plannen, zodat uw camper weer topfit op pad kan.

Camperonderhoud-vdHorst